Hold polterabend eller events i Joe's Boxing Gym

Polterabend

Skal der holdes polterabend eller søger I en udfordrende event, så er Joe´s Boxing Gym det helt rigtige sted.

Hvis det er en polterabend, kan I vælge at træne samlet i en gruppe eller lade den kommende gorm eller brud træne alene. Der er både mulighed for plethandsker og hvis det ønskes, kan gormen eller bruden tage et par omgange i ringen med træneren. Vi sørger selvfølgelig for at det sker under forsvarlige forhold!

Der er også mulighed for sparing indbyrdes. Hvis det ønskes skal det meddeles på forhånd og du bedes læse informationen nederst på denne side.

For almindelig motionsboksning er prisen er kr. 1.500,-.for 90 min og kr. 500,-. pr. påbegyndt ½ time.

Events

Søger I en udfordring eller event til et firma-arrangement, så er Joe´s Boxing Gym også det rigtige sted. Træningen kan planlægges og tilrettelægges, så den passer præcis som I ønsker det, i tempo, styrke og intensitet.

Der vil være mulighed for at prøve sparring indbyrdes. Hvis det ønskes skal det meddelses på forhånd og du bedes læse informationen nederst på denne side.

Prisen vil være afhængig af arrangementets form, varighed og antal trænere. Typisk ligger prisen fra 2.000,- for 1½ -2 timers træning. Der er mulighed for bad og omklædning for hhv. damer og herrer. Der sluttes typisk af med lidt hygge i form af chips og en sodavand.

Info om sparring

Hvis man ønsker at prøve sparring indbyrdes, skal der være en med boksebaggrund og erfarring til stede. Det vil derfor være en aktiv bokser der varetager træningen og som har ansvaret for sparring, så det forgår under trygge og forsvarlige rammer.

Fuld kontakt er ikke tilladt og sparringen vil straks blive stoppet.

Alle deltagende skal bære tandbeskytter og hjelm og følge trænerens anvisninger.

Vi anbefaler at alle deltagere til sparring skal have tandbeskytter på. Disse kan købes for 50,- stykket i klubben eller evt. medbringes selv.

Hvis man er en gruppe, vil vi af erfaring på forhånd venligst indstille til at ingen i gruppen bliver presset i ringen, selv om vedkommende har tilkendegivet at ville deltage på forhånd. Det kan være meget grænseoverskridende at stå i ringen, og det skal respekteres hvis en deltager trækker sig.