Motionsboksning

Dyrker du anden sport eller idræt er Motionsboksning også et godt supplement. Motionsboksning er også for den der bare vil røre sig et par gange om ugen og få lidt sved på panden. Vil du tabe dig i vægt, er motionsboksning også det rigtige valg og et godt sted at starte. Motionsboksning er også for dig der bare gerne vil komme og røre dig og få lidt sved på panden, et par gange om ugen Motionsboksning i Joe´s Boxing Gym er en sjov og varieret måde at træne på og alle har mulighed for at profitere og forbedre deres form af motionsboksningen. Derfor har alle muliged for at træne med. MotionsbTrDerfor har alle muliged for at træne med.æBåde dig der bare vil forbedre din form, men også for den der mangler det sidste for at ramme topformen.ninTræningen og filosofien er, at alle skal kunne deltage og det er dig selv der lægger niveau, intensitet og tempo i træningen.gTræningen og filosofien er at alle kan deltage og det er dig selv der lægger niveau, intensitet og tempo i træningen.en er tilrettelagt så alle kan deltage og det er dig selv der lægger niveau, intensitet og tempo i træningen.oksning i Joe´s Boxing Gym er en sjov og varieret måde for alle, til at komme eller forbedre deres form.

Motionsboksning i Joe's Boxing Gym er en sjov og varieret måde at træne på og alle har mulighed for at profitere og forbedre deres form af motionsboksningen.

Træningen og filosofien er, at alle skal kunne deltage og det er dig selv der lægger niveau, intensitet og tempo i træningen.

Derfor har alle muliged for at træne med.

For dig der bare vil forbedre din form, men også for den der mangler det sidste for at ramme topformen.

Motionsboksning er også for den der bare vil røre sig et par gange om ugen og få lidt sved på panden.

Vil du tabe dig i vægt, er motionsboksning også det rigtige valg og et godt sted at starte.

Dyrker du anden sport eller idræt er motionsboksning også et godt supplement.

Hvad gør motionsboksning?

Derved rykkes din max og hvilepuls og dit arbejdsområde bliver størrrere og din kondition forbedres Pulsen ligger konstant på ca.100 eller derover. Under de få pauser, der bliver brugt til forklaring af øvelserne, kommer pulsen under de 100, for så igen at blive banket i vejret. Der arbejdes konstant med pulsen, der det ene øjeblik ligger i fedtforbrændings-zonen og i det andet i maxpuls-området. Til Motionsboksning bevæger man sig hele tiden, enten på stedet eller i løb, hop eller spring

Kondition

Til Motionsboksning bevæger man sig hele tiden, enten på sække eller på stedet, i løb, hop eller spring.

Der arbejdes konstant med pulsen, som det ene øjeblik ligger i fedtforbrændings-zonen og i det andet i maxpuls-området.

Pulsen ligger konstant på ca.100 eller derover.

Under de få pauser, der bliver brugt til forklaring af øvelserne, kommer pulsen ned omkring 100, for så igen at blive banket i vejret.

Derved rykkes din max og hvilepuls og dit arbejdsområde bliver størrrere og din kondition forbedres.

Lår, lægge, knæ, baller, haser og ankler styrkes. Hele kroppen bliver styrket Joe´s Boxing Gym har et utal af øvelser hvor benene bliver styrket . De strækker sig fra almindelige benbøjninger, til øvelser med vægte 1-5 kg. og tungere, man bruger vægt- bolde, man springer og hopper der løbes og så er der vores trapper.... Mave/ryg-øvelser er altid obligatorisk på gulvet og de bruges også sekundært i mange andre øvelser, så styrken i begge regioner øges væsentligt. De gentagne skift mellem at slå på sækkene og øvelser på gulvet, gør at arme og skuldre bliver brugt 70-90 % af tiden

Styrke

Til Motionsboksning vil man øge sin styrke markant.

De gentagne skift mellem at slå på sækkene og øvelser på gulvet, gør at arme og skuldre bliver brugt 70-90 % af tiden.

De mange forskellige øvelser strækker sig fra almindelig styrketræning, til øvelser på gulvet hvor man bruger sin egen kropsvægt,

Mave/ryg-øvelser er altid obligatorisk på gulvet og de bruges også sekundært i mange andre øvelser, så styrken i begge regioner øges væsentligt.

Joe´s Boxing Gym har et utal af øvelser hvor benene bliver styrket . De strækker sig fra almindelige benbøjninger, til øvelser med vægte 1-5 kg. og tungere, man bruger vægt- bolde, man springer og hopper der løbes og så er der vores trapper....Lår, lægge, knæ, baller, haser og ankler styrkes.

Hele kroppen bliver styrket .

 Man har mulighed for at rykke sin syregrænse markant og arbejde med max-puls fuldt ud.  Hvis du dyrker anden idræt vil det styrke dig og dine præstationer, da du så også vil kunne arbejde længere tid med max-puls under udførsel af anden/egen træning !!  De mange forskellige øvelser med høj puls og især når man slår på sække, gør at man hele tiden har mulighed for at opnå sin max-puls hurtigt og arbejde sig het ud. Til Motionsboksning arbejdes og trænes der hele tiden tæt på max-pulsen og syregrænsen, der alt efter egen motivation og intensitet gør at man øger sin udholdenhed.

Udholdenhed / Syretræning

Til Motionsboksning arbejdes og trænes der hele tiden tæt på max-pulsen og syregrænsen, der alt efter egen motivation og intensitet gør at man øger sin udholdenhed.

De mange forskellige øvelser med høj puls og især når man slår på sække, gør at man hele tiden har mulighed for at opnå sin max-puls hurtigt og arbejde sig het ud.

Man har mulighed for at rykke sin syregrænse markant og arbejde med max-puls fuldt ud.

Hvis du dyrker anden idræt vil det styrke dig og dine præstationer, da du så også vil kunne arbejde længere tid med max-puls under udførsel af anden/egen træning !!

Den høje puls og de mange fysiske øvelser på gulvet, hvor man smider sig på mave og ryg, hopper og springer og svinger med arme og ben og især når man slår på sække øger også smidigheden i alle muskler og led.  Træningen vil på længere sigt gøre, at man er i stand til at koncentrere sig bedre under pres og holde hovedet klart, hvad der kan være godt hvis man dyrker anden sport, men også godt til at håndtere stressede situationer.  De 90 minutters træning gør at man skal holde motivationen og intensiteten i længere tid af gangen, hvilket kræver stor koncentration og fokus.  Også de mange mave / ryg-øvelser og benøvelser, vil øge ens koordination, balance, smidighed og kropsholdningops.  Også de mange mave / ryg-øvelser og benøvelser, vil øge ens koordination, balance, smidighed og krholdningops. De direkte koordinations-øvelser og gulvøvelser som sprællemand, langrend, crawl med armene, svinge armene samme vej og hver sin vej, røre inderside af foden med hænder og hælene osv. gør at ens koordination, kropsholdning og balance skærpes. De direkte koordinations-øvelser og gulvøvelser som sprællemand, langrend, crawl med armene, svinge armene samme vej og hver sin vej, røre inderside af foden med hænder og hælene osv. gør at ens koordination og balance skærpes Motionsboksningen kan øge koordination, balance, smidighed, kropsholdning og koncentrationen.

Koordination, balance, smidighed, kropsholdning og koncentration

Motionsboksningen kan øge koordination, balance, smidighed og koncentrationen.

De direkte koordinations-øvelser og gulvøvelser som sprællemand, langrend, crawl med armene, svinge armene samme vej og hver sin vej, røre inderside af foden med hænder og hælene osv. gør at ens koordination, kropsholdning og balance skærpes.

Også de mange mave / ryg-øvelser og benøvelser, vil øge ens koordination, balance, smidighed og kropsholdning.

Den høje puls og de mange fysiske øvelser på gulvet, hvor man smider sig på mave og ryg, hopper og springer og svinger med arme og ben og især når man slår på sække øger også smidigheden i alle muskler og led.

De 90 minutters træning gør at man skal holde motivationen og intensiteten i længere tid af gangen, hvilket kræver stor koncentration og fokus.

Træningen vil på længere sigt gøre, at man er i stand til at koncentrere sig bedre under pres og holde hovedet klart, hvad der kan være godt hvis man dyrker anden sport, men også godt til at håndtere bl.a. stress..

  TrTræningen er god til vægttab, da du kan træne i eget tempo og langsomt øge tempo fra gang til gang og derved starte din forbrænding eller intensivere den, som gør at du kan yde mere og så er du godt igang. !!æningen er god til vægttab, da du kan træne i eget tempo og langsomt øge tempo fra gang til gang og derved starte din forbrænding eller intensivere den, som gør at du kan yde mere, men man skal naturligvis være tålmodig. Træningen er god til vægttab, da man kan træne i eget tempo og øge intensiteten og tempoet langsomt fra gang til gang og derved starte eller øge din forbrænding, som gør at du kan yde mere, men man skal naturligvis være tålmodig.   Motionsboksning øger din forbrænding, så alle har mulighed for at tabe sig i vægt.  Om du er motionist, amatør eller elite, vil du kunne profitere af træningen og smide de sidste par svære kg.  Selv om du er motionist, amatør eller elite, vil du kunne profitere af træningen og smide de sidste par svære kg.

Vægt og forbrænding

Motionsboksning øger din forbrænding, så alle har mulighed for at tabe sig i vægt.

Er du motionist, amatør eller elite, vil du kunne profitere af træningen og smide de sidste par svære kg.

Ønsker du at deltage med henblik på at tabe dig, er du også meget velkommen.

Træningen er god til vægttab, da du kan træne i eget tempo og langsomt øge tempo fra gang til gang og derved starte din forbrænding eller intensivere den, som gør at du kan yde mere og så er du godt igang.

Boksetræning

 Der laves mange varierede eksplosive øvelser med små håndvægte, der styrker reflekser og hurtighed, men også styrker generelt i arme, skuldre, nakke og ryg og igen arbejder man med høj puls og musklerne fulde af syre.   Der spurtes på stedet med høje knæ og løbes rundt i salen.. Det kan være stafet med eksplosiv start, der også inkludere fysiske øvelser, som gør at man ligger omkring sin max-puls hele tiden, hvis man ønsker det.   Der laves mange øvelser der inkludere hop fra flad fod, som gør øvelserne eksplosive, hvilket øger reflekser, koordination osv.  Motionsboksning har mange eksplosive øvelser, der medvirker til øget reflekser og hurtighed.

Eksplosion, refleks og hurtighed

Motionsboksning har mange eksplosive øvelser, der øger reflekser og hurtighed.

Der laves mange øvelser der inkludere hop fra flad fod, som gør øvelserne eksplosive, hvilket øger reflekser, koordination osv.

Der  spurtes på stedet med høje knæ og løbes rundt i salen.. Det kan være stafet med eksplosiv start, der også inkludere fysiske øvelser, så man ligger omkring sin max-puls hele tiden, hvis man ønsker det.

Der laves mange varierede eksplosive øvelser med små håndvægte, der styrker reflekser og hurtighed, men også styrker generelt i arme, skuldre, nakke og ryg og igen arbejder man med høj puls og musklerne fulde af syre.

 Mange tror fejlagtigt at man er udmattet og træt efter at have Boksetrænet og givet sig fuldt ud, men det er en fejl.!!  De fleste vil føle fornyet energi og gllæde efter Motionsboksning og det vil som regel altid være en positiv oplevelse.   Den slår ikke igen og du må gerne være

Slå stress og frustrationer væk

Få afløb for frustrationer og stress på sækken.

Den slår ikke igen og du må gerne være lidt "agressiv" og finde den indre hulemand (kvinde) frem og slå løs på sækkene.

Ud med det hele!

Det er en god og sund måde at afreagere på.

Mange tror fejlagtigt at man er udmattet og træt efter at have boksetrænet og givet sig fuldt ud, men det er en fejl.

De fleste vil føle fornyet energi og glæde efter motionsboksning og det vil som regel altid være en positiv oplevelse.

Slå på sække

Andre måder kan være at stå alene og slå og det kan forkomme at der laves små grupper fra 3-5 personer pr. sæk, hvor der roteres i grupperne, Cirkeltræning. !!   Den ultimative træning og omdrejningspunktet i Joe´s Boxing Gym, er uden tvivl at slå på sække !!  Derfor er det også en udfordring hver gang man kommer på sækkene og man vil altid have mulighed for at rykke sine grænser  Hele kroppen bliver brugt og det er stort set umuligt at køre sig selv helt ud i de 30-40 sek. pr. gang man slår af gangen.  Her er alle elementer af træningen som styrke, eksplosion, udholdenhed, kondition, kraft, koordination o.s.v. inkluderet.   Den ultimative tyræning og omdrejningspunktet i Joe´s Boxing Gym, er uden tvivl at slå på sække !!

Det ultimative

Den ultimative træning og omdrejningspunktet i Joe's Boxing Gym er uden tvivl at slå på sække.

Her er alle elementer af træningen som styrke, eksplosion, udholdenhed, kondition, kraft, koordinationsyre osv. inkluderet.

Hele kroppen bliver brugt og det er stort set umuligt at køre sig selv helt ud i de 30-60 sek. pr. gang man slår af gangen.

Derfor er det også en udfordring hver gang man kommer på sækkene og man vil altid have mulighed for at rykke sine grænser.

Man slår ca.12-18 minutter effektivt på sækkene og nogen gange mere.

Det mest almindelige er at stå to på hver sæk, hvor den ene holder og den anden slår.

Andre måder kan være at stå alene og slå og det kan forkomme at der laves små grupper fra 3-5 personer pr. sæk, hvor der roteres i grupperne, Cirkeltræning.

Beskrivelse af en træning

Opvarmningen kan starte stående 2-4 minutter og derefter i løb rundt i salen, hvor der bliver svinget med arme og ben og lavet mange forskellige fysiske øvelser, så man bliver varm i alle muskler og led og pulsen langsomt sættes i vejret.   Alt træning starter med ca.17- 25 min. opvarmning og kan for nogle være en træning og udfordring i sig selv. !!

Opvarmning

Alt træning starter med ca.15 minutter opvarmning og kan for nogle være en udfordring i sig selv.

Opvarmningen kan starte stående 3-5 minutter og derefter i løb rundt i salen, hvor der bliver svinget med arme og ben og lavet mange forskellige fysiske øvelser, så man bliver varm i alle muskler og led og pulsen langsomt sættes i vejret.

Opvarmningen kan også være at sjippe eller at man slår på sække, mulighederne er mange og afhænger af den enkelte træner.

Der vil være gulvøvelser iCirkeltræning, hvor man rokerer rundt i små grupper på 2 - 8 personer á ca. 4 minutter og laver øvelser 0.30 sek. af gangen !!.  Øvelserne kan være inspireret af alle former fra fysisk træning f.eks. Boksetræning, Gymnastik, Fitness, styrketræning, Crossfit, Pilates, træning fra mange andre idrætsformer ( fodbold, basket, håndbold o.s.v. ) Selveste Boksetræningen / Motionsboksningen er en stor blanding af forskellige fysiske øvelser, hvor der iblandes cirkeltræning og intervaltræning og hvor Boksesækkene er midtpunktet i træningen.  Selveste Boksetræningen / Motionsboksningen er en stor blanding af forskellige fysiske øvelser, hvor der iblandes cirkeltræning og intervaltræning og hvor Boksesækkene er midtpunktet i træningen.

Træningen

Selveste boksetræningen / motionsboksningen er en stor blanding af forskellige fysiske øvelser, hvor der iblandes cirkeltræning og intervaltræning og hvor boksesækkene er midtpunktet i træningen.

I alt træner man effektivt ca. 75 min. med opvarmning, og bruger ca. 15 min.udstrækning.

Intervallerne kan variere meget i tid, men de fleste ligger fra 3-6 minutter.

Man vil opleve at stå alene på sækken, til at være både 2-3 på sækken, hvor man skiftes til at slå og holde sækken og lave øvelser på gulvet.

Der vil være gulvøvelser hvor der laves Cirkeltræning, hvor man rokerer rundt i små grupper på 2 - 8 personer i ca. 4 minutter og laver øvelser i ca. 30 sek. af gangen.

Øvelserne kan være inspireret af alle former fra fysisk træning f.eks. boksetræninggymnastik, fitness, styrketræning, crossfit, pilates, træning fra mange andre idrætsformer (fodbold, basket, håndbold mm.).

Imellem skiftene i gulvøvelserne kan der f.eks være øvelser på sække, hvor der slås kombinationer på sække.

Man er hele tiden igang og der er ca. 30 - 60 sek. mellem skiftene i grupperne, så pulsen ikke kommer for langt ned.

Det giver mulighed for at få pulsen ned og få strukket musklerne igennem, så de bevarer deres smidighed og spænding. Alt træning afsluttes med 10 -15 minutters udstrækning !!

Udstrækning

Al træning afsluttes med 15 minutters udstrækning.

Det giver mulighed for at få pulsen ned og få strukket musklerne igennem, så de bevarer deres smidighed og afspændes.