Motionsboksning - Slank... uden bank

Joe's Boxing Gym tilbyder daglig motionsboksning i Købehavn NV

Hvad er Joe's Boxing Gym?

Joe's Boxing Gym er et unikt og originalt sted, der tilbyder motionsboksning i København NV. Vi har tilbudt boksetræning og motionsboksning i over 20 år. Der findes nok ikke andre steder som Joe's i hele verden. Allerede når man træder ind af døren, så bliver man fanget og grebet af atmosfæren og stemningen i lokalerne. Lokalerne er rustikke og bærer præg af mange års træning. Vi er ikke bange for at kalde os unikke.

Alle er velkommen til at deltage i vores motionsboksetræning
Selv om du ikke har bokset eller trænet før, vil du blive vel modtaget og hjulpet i gang. Er du i god form eller dyrker du idræt/træner på et højere plan, så vil du også blive udfordret, hver gang. Du deltager helt på egne præmisser og man lægger selv tempo og intensitet i træningen. Så hvis du vil prøve noget nyt, så er Joe's Boxing Gym noget for dig.

Verdens bedste træning og mest hårdtslående Gym. That's Joe's.

Motionsboksning for alle. Daglig boksetræning. 90 minutter pr. hold. Slank... uden bank

Joe's Boxing Gym giver dig

 

  • Daglige hold med motionsboksetræning
  • Weekendhold
  • 90 minutter pr. hold
  • 12 trænere
  • 12 boksesække
  • Garanti for at slå på sandsække

 

  • Sjov, udfordrende og varieret boksetræning, Læg selv dit niveau og intensitet...
  • Slå stress og frustrationer væk...
  • Ingen kontakt, kun motionsboksetræning...
  • Slank... uden bank

Gratis prøvetime. Kom og prøv helt uforpligtende...

Gratis prøvetime

Træn 1. måned for 0,- ved oprettelse af PBS-abonnement (plus oprettelse 200,-)

Læs mere
Altid sandsække - vi slår på sækkene og du lærer hurtigt forskellige kombinationer.

Altid sække

I Joe's Boxing Gym er der altid garanti for at slå på sække til motionsboksning. Som regel slår man ca. 12-18 minutter effektivt på sække.

Joe's har sine egne kombinationer på sækkene (Joe´s Classic 1 - 5) og de fleste af trænerne kører kombinationerne, så det enkelte medlem efterhånden bliver fortrolig med kombinationerne.

Hvis man ønsker hurtig forbedring er der mulighed for teknik-træning, hvor man kan blive rettet lidt ind, så man hurtigere lærer at slå på sækkene korrekt.

Der er også mulighed for at låne handsker.

Håndbind er obligatorisk for at beskytte håndled, fingre og knoer.  De kan lånes de første par gange, men efterfølgende anbefaler vi at købe sine egne. Vi sælger forskellige håndbind fra ca. 55,- og op.

Træningen - Hele kroppen bliver trænet og hver en muskel brugt.

Træningen

Motionsboksning er en blanding af almindelig boksetræning, intervaltræning, konditionstræning, pulstræning, syretræning, cirkeltræning og styrketræning.

Der laves gymnastiske og fysiologiske øvelser, der er elementer fra Crossfit, benøvelser, mave og rygøvelser, øvelser med store og små vægte, vi hopper og springer og svinger arme og ben.

Der er masser af plyometriske øvelser, der styrker og smidiggør hele kroppen.

Vi øver koordination, balance og eksplosion.

Og så er der selvfølgelig sjipning og de mange varierende armstrækkere.

Alt dette kombineres med ture på sækkene, eller samtidig.

Hvad enten man arbejder hårdest på sækkene eller gulv-øvelserne, vil alle kunne profitere af motionsboksning, uanset ens dagsform eller vægt.

Læs mere om motionsboksning.

Trænerne - Joe's Boxing Gym har ca 12 trænere der underviser i motionsboksning. Altid klar til at hjælpe med et smil.

Trænerne

Joe's Boxing Gym har ca. 12 frivillige trænere der underviser i motionsboksning. Det giver en stor variation i træningen, da alle trænerne har deres egen filosofi og indgangsvinkel til træningen. Man finder hurtigt ud af hvilke trænere der passer til ens tempo og temperament.

Trænerne vil være meget motiverende og presser gerne på, men det er dig selv der ligger niveauet og intensiteten, på det plan man selv ønsker.

Der er altid mulighed for at gå ud til siden og få pulsen ned, uden der bliver kigget skævt til en.

Hvis man har problemer med knæ, ryg eller andet, er det også ok at vælge alternative øvelser, så man ikke overbelaster noget. Giv træneren besked og mangler du alternative øvelser, vil træneren være dig behjælpelig med dette.

Alle trænerne varierer deres egen træning fra gang til gang og derfor er der næsten garanti for, at man aldrig oplever den samme træning to gange og man ved aldrig hvad der venter én.

Joe´s Boxing Gym holder årligt en række fester og sammenkomster, så medlemmerne har mulighed for at mødes under andre rammer end motionsboksning. Der er opstået mange venskaber på tværs mellem medlemmerne og der går ikke længe før man selv føler sig som en del af Joe's og har et par

Man opdager hurtigt at Joe's Boxing Gym skiller sig ud fra andre steder der tilbyder motionsboksning.

Vi er imødekommende og nærværende og vi sætter lige så stor pris på et smil, som at give sig fuldt ud til træningen.

Der er opstået mange venskaber på tværs mellem medlemmerne og der går ikke længe før man selv føler sig som en del af Joe´s og har et par faste "træningskammerater".

Men når der trænes er der ingen nåde.....