~ ~ APRIL 2024 ~ ~

RENOVATION AF OPGANG - FÆRDIG

1. april 2024

Renovationen af trappeopgangen op til Joe's er nu så langt, at vi igen kan benytte den til at komme op til Joes.

Tak for jeres tilmodighed og hensyn.

/Joe's

~ ~ FEBRUAR 2024 ~ ~

RENOVATION AF OPGANG

26. februar 2024

Trappeopgangen op til Joe's er ved at blive istandsat.

Arbejdet har nu nået en fase, hvor vi desværre ikke må benytte hovedtrappen. Det er planlagt til at tage ca. 4 uger.

I denne periode skal du i stedet gå om bag bygningen (dvs. rundt til venstre forbi RS Auto) og benytte bagtrappen helt nede i hjørnet. Det er døren til højre, der går ind i trappetårnet. Der hænger en seddel på døren med "Joe's indgang - HER".

Der er sendt yderligere detaljeret information ud til alle medlemmer.

/Joe's

~ ~ MAJ 2021 ~ ~

VI ÅBNER FOR TRÆNING MANDAG DEN 10. MAJ 2021

4. maj 2021

Regeringen har forhandlet med hhv. støttepartier og oposition og det er blevet besluttet, at fitness - og dermed motionsboksning - bliver inkluderet i genåbningen af indendørsidræt d. 6. maj 2021.

Vi slår derfor dørere op for træning MANDAG D. 10. MAJ 2021!

Vi glæder os til at se alle vores dejlige medlemmer igen og åbner samtidig op for muligheden for prøvetimer, dvs. nye medlemmer.

/Joe's

~ ~ APRIL 2021 ~ ~

Al træning er aflyst frem til og med 6. maj 2021

6. april 2021

De danske sundhedsmyndigheder har forlænget nedlukningen af alle fitness centre, så al træning er fortsat aflyst, foreløbig indtil 6. maj 2021.

/Joe's

~ ~ MARTS 2021 ~ ~

Al træning er aflyst frem til og med 5. april 2021

1. marts 2021

De danske sundhedsmyndigheder har forlænget nedlukningen af alle fitness centre, så al træning er fortsat aflyst, foreløbig indtil 5. april 2021.

/Joe's

~ ~ JANUAR 2021 ~ ~

Al træning er aflyst frem til og med 28. februar 2021

28. januar 2021

De danske sundhedsmyndigheder har forlænget nedlukningen af alle fitness centre, så al træning er fortsat aflyst, foreløbig indtil 28. februar 2021.

/Joe's

Al træning er aflyst frem til 7. februar 2021

13. januar 2021

De danske sundhedsmyndigheder har forlænget nedlukningen af alle fitness centre, så al træning er fortsat aflyst, foreløbig indtil 7. februar 2021.

/Joe's

Al træning er aflyst frem til 17. januar 2021

4. januar 2021

De danske sundhedsmyndigheder har forlænget nedlukningen af alle fitness centre, så al træning er fortsat aflyst, foreløbig indtil 17. januar.

/Joe's

~ ~ DECEMBER 2020 ~ ~

Alle medlemskaber sat i bero

20. december 2020

Joe's er pt. påbudt lukket af Sundhedsmyndighederne pga. COVID-19 restriktionerne. I første omgang frem til 3. januar. 
Set i lyset af udviklingen i smittetal, så vurderer vi dog, at restriktionerne bliver forlænget, minimum et stykke ind i januar måned.
Af denne årsag har vi besluttet, at der ikke bliver opkrævet abonnement for hele januar måned. Der vil således ikke blive trukket PBS og alle kontantmedlemskaber vil automatisk blive forlænget med en måned.

/Joe's

Al træning er aflyst frem til 3. januar 2021

9. december 2020

Grundet sundhedsmyndighedernes skærpede tiltag til at begrænse smitten af Corona-virus (COVID-19), er vi pr. 9. december 2020 blevet påbudt at lukke for al træning i Joe's frem til den 3. januar 2021.

Vi følger myndighedernes udmeldinger nøje og opdaterer løbende om situationen på joesboxinggym.dk, Facebook og via e-mail, såfremt der kommer nye udmeldinger.

Vi er rigtig kede af dette påbud, da vi synes alle vores restriktioner og forholdsregler fungerede rigtig godt. Omvendt ønsker vi selvfølgelig at passe på dig og alle vores andre medlemmer, så vi kan komme godt igennem julen. Lad os håbe regeringens nye restriktioner har den ønskede effekt, så vi hurtigst muligt kan åbne op igen for træning.

God jul og godt nytår.

Med venlig hilsen

Joe's

~ ~ OKTOBER 2020 ~ ~

Påbud om mundbind før og efter træning

27. oktober 2020

Fra på torsdag d. 29. oktober, er der skærpede krav om brug af mundbind hvilket også kommer til at påvirke Joe's.

Helt konkret så bliver det et krav at bære mundbind, når man træder ind af hoveddøren og opholder sig i receptionen. Mens man klæder om må man gerne tage det af og når man først er omklædt til træningstøj og træder ind i salen, så må man også gerne tage det af.

I kan læse Kulturministeriets præcisering af reglerne for fitnesscentre i denne artikel på DR's hjemmeside:
https://www.dr.dk/nyheder/indland/ministerium-slaar-fast-intet-krav-om-mundbind-i-fitnesscentrene-naar-man-foerst-er-i

Vigtigst af alt er, at vi fortsat kan komme til at træne og få sved på panden :-)

/Joe's

Joe's Powerbox

25. oktober 2020

Med de nye kortere hold på 1 times varighed har vi introduceret de nye Joe's Powerbox hold.

Powerbox vil betyde en kortere og mere intensiv opvarmning og en mere fokuseret træning, så du får mest muligt ud af den time det varer. Ydermere vil udstrækningen blive nedlagt og i stedet opfordrer vi dig til at strække ud hjemme. Der arbejdes på en video, så du husker at få alle muskler med under udstrækningen.

Det er ikke optimalt, men med de begrænsede muligheder så er det bedre end slet ikke at kunne træne.

Vel mødt til Joe's Powerbox!

/Joe's

Nye hold og tider grundet COVID-19

25. oktober 2020

Så må vi desværre igen ændre på træningen, for at imødekomme de nye retningslinjer vedr. COVID-19. Regeringen har igen ikke givet os meget tid at arbejde med, men vi har forsøgt at finde en model så flest muligt kan komme til at træne.

Fra og med i morgen mandag d. 26 oktober må der maksimalt være 10 personer pr hold, bestående af 9 deltagere + 1 træner.

For at så mange kan som muligt kan komme til træning, har vi ændret i holdene. Som udgangspunkt bliver træningstiden reduceret fra 1,5 time til 1 time. Derved bliver det muligt at fordoble antallet af hold pr. dag. Samtidigt har vi reduceret mellemrummet mellem to hold til 15 minutter og aflyst alle prøvetimer på ubestemt tid. Der er fortsat mulighed for at købe udstyr og drikkevarer før og efter træningen.

For at få mest mulig træningstid bortfalder udstrækningen. Der bliver lagt en video på Facebook og vores hjemmeside, så du selv kan foretage udstrækning derhjemme – glem det ikke.

Alle eksisterende bookninger er blevet slettet og I skal ind og booke jer igen på de nye hold. Indtil videre vil det kun være muligt at booke én time ad gangen således, at flest mulige kan komme til træning. 

De nye hold og tider vil kunne ses på her på Hold & Tider. Disse vil naturligvis også fremgå af My eClub app’en. Der vil muligvis komme yderligere justeringer fremover, så I opfordres til løbende at holde jer orienteret.

Vi opfordrer fortsat til at du i videst mulig omfang møder omklædt og går i bad derhjemme.

Husk: Har du nogen symptomer som kunne minde om COVID-19, så bliv væk fra træning og følg myndighedernes retningslinjer.

Vi håber på jeres forståelse for disse tiltag og er glade for at vi i denne omgang ikke behøver at aflyse al træning.

/Joe's

Nye COVID-19 restriktioner vedr. forsamlingsforbuddet

23. oktober 2020

Regeringen har netop meldt ud, at de grundet det øgede smittetal, indfører nye restriktioner startende fra på mandag d. 26. oktober. Det kommer til at betyde vi i stedet for op til 24 deltagere, max. kan være 10 i alt pr. hold.

Vi vil arbejde i weekenden på at finde en model der kan tilgodese at flest muligt kan komme til træning, om end det utvivlsomt vil betyde ændringer i træningen og holdene.

/Joe's

Besked på SMS

15. oktober 2020

Vi har fået opgraderet og konfigureret vores medlemssystem således, at når man rykker op fra at være på venteliste til at komme på et hold, så modtager man en sms med besked herom.

Ønsker man at modtage disse beskeder, så er det selvfølgelig rigtig vigtigt at ens mobilnummer står registreret korrekt i systemet. Du kan verificere det, og evt. opdatere det, ved at logge på booking hjemmesiden her.

/Joe's

"Corona-boks" update

13. oktober 2020

Sidste lørdag afholdt vi første hold med "Corona-boks" kl. 12:00. Med kun 4 på holdet var det en kæmpe succes rent Corona mæssigt, men der var plads til 16 deltagere på holdet.

Vi har fået flere kommentarer fra medlemmer der er af den opfattelse at holdet KUN er til medlemmer der ønsker ekstra god afstand og man ellers ikke var velkommen. Dette forholder sig ikke sådan! Holdet er for alle medlemmer, men vi regner med at dem der ønsker god afstand, selvfølgelig sørger for at booke sig på holdet i god tid, så de er sikre på at få en plads.

Hvis der er plads på holdet er du således meget velkommen til at træne på Corona-boks holdet.

/Joe's

"Corona-boks" - lørdag kl. 12:00

8. oktober 2020

Vi tilbyder nu endnu et lørdagshold kl. 12:00-13:30, kaldet Corona-boks. 
Dette hold kræver ikke en positiv Corona-test, men er derimod til dig, der gerne vil have ekstra god afstand og føle dig bedre tilpas i denne on-going Corona-tid. Måske er du en af dem, der har et arbejde, som kræver at du er ekstra påpasselig eller har én kær i din nærmeste omgangskreds, som du er nødt til at pa! sse ekstra på.
Der vil være et max antal deltagere på holdene a 16 deltagere fremfor de 24 på de almindelige hold. 

Der vil ej heller være nogle prøvetimer på holdene.

Corona-boks starter op allerede nu på lørdag.

/Joe's

Nyt lørdagshold kl. 10:00

7. oktober 2020

For at imødekomme det stigende antal medlemmer og sikre at flere kan komme til træning, har vi etableret et nyt lørdagshold kl. 10:00-11:30.

Der vil således være træning både lørdag og søndag kl. 10:00.

Lørdagsholdet kan allerede nu bookes i app'en og på booking-siden.

/Joe's

~ ~ JULI 2020 ~ ~

Booking af op til 3 hold

5. juli 2020

Flere medlemmer har spurgt hvorfor det kun er muligt at booke ét hold af gangen. Dette var for at sikre alle kunne komme til at træne på et hold i løbet af ugen.

Efter en kontrolleret og god genåbning af Joe's, så vurderer vi, at vi uden problemer kan åbne op for flere bookinger frem i tiden. Fra i dag er det således muligt at booke op til 3 hold i 2 uger frem.

Læs mere om tilmelding til hold her

/Joe's

~ ~ JUNI 2020 ~ ~

De sene hold flyttes til 18:30

27. juni 2020

For at sikre god afstand mellem det tidlige og det sene hold, så flytter vi det sene hold med 30 minutter. Derved er der god tid til at første hold kommer ud af salen, inden andet hold skal ind.

Alle sene hold starter således kl. 18:30 (effektivt fra i dag).

/Joe's

Tilmelding til hold

17. juni 2020

I forbindelse med genåbningen efter COVID-19, har vi måtte indføre en række tiltag for at begrænse antal deltagere på alle hold.

For at deltage på et hold, skal du således tilmelde dig via vores booking app eller alternativt vores booking hjemmeside.

Læs mere om tilmelding til hold her

/Joe's

Joe's åbner for træning igen...

15. juni 2020

Regeringen har åbnet op for at træningscentre kan åbne igen for træning og vi har knoklet for at gøre alt klar til at vi kan overholde de anbefalede retningslinjer.

Vi slår dørene op for træning hos Joe's

ONSDAG D. 17. JUNI 2020

Der vil være en række forholdsregler som alle medlemmer skal overholde. Disse vil blive sendt ud snarest.

Vi glæder os vanvittigt til at se jer alle igen!

/Joe's

~ ~ MAJ 2020 ~ ~

Alle medlemskaber i bero i juni måned

25. maj 2020

Som situationen er lige nu, så ser det ikke ud til at motionscentre får lov at åbne op for træning lige foreløbig. Vi fortsætter derfor med at sætte alle medlemskaber i bero i juni måned.

/Joe's

~ ~ APRIL 2020 ~ ~

Alle medlemskaber i bero i maj måned

25. april 2020

Som situationen er lige nu, så ser det ikke ud til at motionscentre får lov at åbne op for træning lige foreløbig. Vi fortsætter derfor med at sætte alle medlemskaber i bero i maj måned.

Du behøver ikke foretage dig noget mht. dit abonnement, vi har stoppet den automatiske betaling og der vil ikke blive trukket noget beløb fra din konto.

Vi håber selvfølgelig på at situationen ændrer sig efter 10. maj... vi melder ud her på hjemmesiden samt Facebook hvis situationen ændrer sig.

Ti armstrækkere...

Joe's

Al træning er aflyst frem til 10. maj

6. april 2020

Myndighederne har i dag meldt ud, at påbudet om nedlukning af fitnesscentre opretholdes frem til 10. maj 2020. Det betyder, at al træning i Joe's fortsat er aflyst, indtil videre, frem til 10. maj.

Punch out...

Joe's

~ ~ MARTS 2020 ~ ~

Intet er så galt, at det ikke er godt for noget...

25. marts 2020

Der er så underligt tomt i Joe's... intet er som det plejer!

Vi har dog udnyttet de tomme lokaler til at få ordnet gulvet ude i receptionen. Det har længe været lidt gråt og plettet, men nu var der en perfekt anledning til at få gjort noget ved det. 

Og hvilket resultat... det har virkelig gjort en forskel.

Pas godt på jer selv og hinanden... vi glæder os til at se jer alle igen.

Joe's

Al træning er aflyst frem til 13. april

23. marts 2020

Myndighederne har i dag kl. 15:00 meldt ud, at nedlukningen af Danmark fortsætter frem til 13. april 2020. Det betyder, at al træning i Joe's også er aflyst, indtil videre, frem til 13. april.

Dette falder fint i tråd med vores beslutning i går om at sætte alle medlemskaber i bero i april måned, læs evt. nedenfor.

De største hilsner... og pas på hinanden

Joe's

Alle medlemskaber sat i bero

22. marts 2020

Sundhedsmyndighederne har påbudt alle fitnesscentre at lukke og som det ser ud lige nu, så er det også tvivlsomt om vi kan åbne op for træning igen i april måned.

Vi har derfor valgt at sætte alle medlemskaber i bero foreløbig i april måned.

Hvad betyder dette helt konkret?

  • Alle PBS abonnementer bliver automatisk sat i bero og du vil ikke blive trukket for abonnement vedr. april måned. Du behøver ikke foretage dig noget.
  • Alle kontantmedlemskaber vil automatisk blive forlænget.
  • Klippekort bliver ikke berørt, du vil have det samme antal klip tilbage når vi åbner op igen.

Vi følger myndighedernes udmeldinger nøje og opdaterer løbende om situationen på joesboxinggym.dk samt på Facebook.

Med venlig hilsen

Joe's

Joes Boxing Gym lukker midlertidigt for træning!

12. marts 2020

Grundet sundhedsmyndighedernes skærpede tiltag til at begrænse smitten af Corona-virus (COVID19) har vi pr. 12. marts valgt at lukke for al træning i Joes de næste 14 dage.

Hvad betyder dette helt konkret?

  • Begge hold i dag torsdag d. 12. marts vil være aflyst.
  • Indtil videre vil al træning blive aflyst frem til og med fredag d. 27. marts.
  • Det vil ikke være muligt at tilmelde sig til prøvetimer.

Vi følger myndighedernes udmeldinger nøje og opdaterer løbende om situationen på joesboxinggym.dk samt på Facebook.

Vi håber I har forståelse for denne beslutning og at vi i fællesskab kan bremse smitten af Corona-virussen.

Med venlig hilsen

Joe's

~ ~ OKTOBER 2019 ~ ~

Nyt hold tirsdag kl. 18:00

21. oktober 2019

Det er med glæde, at vi kan fortælle vi åbner et ekstra tirsdagshold kl. 18:00 fra november måned.

Det ekstra hold skal være med til fortsat at sikre en god og effektiv træning til alle, hvor der også er mulighed for at hjælpe det enkelte medlem når behovet opstår.

Vi håber I alle vil gøre brug af muligheden for at kunne træne tirsdag aften.

Med venlig hilsen

Joe's